Miercuri, 20 Martie 2019

ÎN ATENȚIA PARCHETULUI ȘI A I.P.J. DÂMBOVIȚA! 8 CONSILIERI LOCALI DE LA VULCANA PANDELE TREBUIE ARESTAȚI DE URGENȚĂ!!! AU VOTAT ”PENTRU” NEPUNEREA ÎN APLICARE A UNEI HOTĂRÂRI JUDECĂTOREȘTI! - VIDEO

Delir aseară în Consiliul Local al Comunei Vulcana Pandele, când 8 din cei 15 consilieri locali ce compun Consiliul Local al Comunei Vulcana Pandele au votat ”PENTRU” la un proiect de hotărâre inițiat de primarul Radu Vasile, zis CIULAMA, prin care se adopta o hotărâre prin care o decizie DEFINITIVĂ & IREVOCABILĂ a Tribunalului Dâmbovița să nu fie pusă în aplicare.

Cu un tupeu nebun, la începutul ședinței ordinare de consiliu local, primarul Ciulama a suplimentat ordinea de zi (fără a trece prin comisiile de specialitate) cu un proiect de hotărâre prin care mafiotul Anton Rădulescu era iertat de amenda de 500 de milioane de lei, iar demolarea construcției ridicată ilegal pe domeniul public anulată.

Cu votul a 6 consilieri PSD: Toader Gheorghiță, Buzățoaia Emil, Scîrtoaje Bogdan, Danciu Paul, Vlădescu Floarea și Temistocle Ghiță, precum și a doi consilieri UNPR, respectiv Neacșu Andreea și Stanca Cerasela, proiectul de hotărâre a fost adoptat în ciuda opoziție a 5 consilieri locali PNL: Vlădescu Alexandru, Toma Crestinel, Constantinoaia Ioan, Barbu Adrian și Ciontea Adrian, a unui consiier UNPR – Necula Ion și a unui consilier de la Partida Romilor – Cireașe Marian.

Ceea ce s-a întâmplat aseară la Vulcana Pandele demonstrează pe deplin mafia din Primăria Vulcana Pandele, care a acționat la ordinul lui Adrian Țuțuianu, pentru că Anton Rădulescu să fie exonerat de dispozitile unei hotărâri judecătorești definitive și irevocabile, totul pentru faptul că, Tutuinau a primit împrumut de la Anton Rădulescu 200.000 de euro.

Se poate constata cu ușurință tupeul de mafiot al primarului Radu Vasile zis Ciulama, care sigur pe ”spatele” său politic asigurat de mafiotul Anton Rădulescu și Adrian Țuțuianu a declarat: ”Dosarele Penale!?... Baloane de săpun!”, declarație prin care denotă faptul că nu are niciun fel de teamă de poliție, parchet sau curtea de conturi, cu privire la faptele penale pe care acesta le-a comis!

Așteptăm reacția autorităților față de acest caz fără precedent, pentru că este ireal ce se întâmplă la Vulcana Pandele.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan