Miercuri, 20 Martie 2019

BOMBĂ! MARIAN GĂLBENUȘ CONSILIER PERSONAL AL ȘEFULUI C.J. DÂMBOVIȚA ȘI FIN AL SENATORULUI ȚUȚUIANU AUDIAT DE DIICOT ÎNTR-UN DOSAR DE TRAFIC DE INFLUENȚĂ

Marian Gălbenuș- fost șef al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, actualmente consilier personal la Președintelui Consiliului Județean Dâmbovița – Daniel Comănescu și fin al Președintelui PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu este implicat într-un dosar de trafic de influență instrumentat de DIICOT.

Luna aceasta, Marian Gălbenuș a fost audiat la DIICOT – Structura Centrală de procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, cunoscut că și ”Mandarină” sau ”Portocală de Dâmbovița” pentru atrocitățile pe care acesta le-a comis în județul Dâmbovița în calitate de procuror.

Audiat fiind, ca martor, Marian Gălbenuș a negat că ar fi avut vreo legătură cu inculpații din dosar și se pare că și aceștia neagă că i-ar fi dat vreo sumă de bani lui Marian Gălbenuș, pentru că un agent șef de poliție la un post de poliţie din cadrul IPJ Teleorman să fie transferat într-o altă funcție din cadrul IGPR- Direcția Poliție Transporturi.

Nu cunoaștem calitatea procesuală în acest moment, a domnului Marian Gălbenuș, însă  conform informațiilor oficiale în această acțiunie a fost implicată și Direcția Generală Anticorupție din cadrul M.A.I., faptele fiind din perioada mai 2016- februarie 2017 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan