Miercuri, 20 Martie 2019

LEGEA JUNGLEI LA VULCANA PANDELE! PRIMARUL VASILE CIULAMA A AGRESAT UN FOST COMANDANT DE TANC CHIAR ÎN INCINTA PRIMĂRIEI!

Situație de neimaginat la Vulcana Pandele, unde primăria din localitate a devenit ”teatru de operațiuni”, aproape zilnic având loc agresiuni în această instituție publică, ale primarului Radu Vasile zis și Vasile ”Ciulama” asupra diferitor cetățeni din localitate.

Ultima victimă a primarului Vasile Ciulama a fost un fost comandant de tanc, respectiv domnul Olteanu Dumitru, persoană în vârstă de 70 de ani, locuitor al Comunei Vulcana Pandele, care în data de, luni - 22.10.2018 a fost victima unei agresiuni din partea primarului Radu Vasile zis ”Vasile Ciulama”și a funcționarului public Constantinescu Nicolae – inspector urbanism.

Fără motiv, doar pentru că domnul Olteanu Dumitru venise la Primăria Vulcana Pandele pentru rezolvarea unor probleme personale, pentru care cerea anumite lămuriri, acesta a început să fie agresat fizic și verbal de către numiții Radu Vasile și Constantinescu Nicolae, funcționari publici, care fără să mai țînă cont că săvârsesc infracțiunea de purtare abuzivă, l-au înjurat și lovit pe fostul comandant de tanc, dându-l afară în șuturi din primărie.

Lucrurile ar fi genereat și probabil domnul Olteanu Constantin ar fi fost victima unei agresiuni ce ar fi necesitat multe zile de îngrijiri medicale dacă, întâmplător, la fața locului nu ar fi fost un consilier local și o altă persoană care au intervenit promt și l-au salvat pe fostul comandant de tanc de la agresiunile la care acesta era supus de primarul ”Vasile Ciulama” și inspectorul de la urbanism Nicolae Constantinescu.

Solicităm atât I.P.J. Dâmbovița cât și Parchetului de pe Lângă Judecătoria Pucioasa să aplice de urgență legea în privința INCULPATULUI Radu Vasile pentru că astfel de situații să nu mai aibă loc, iar cetățenii localității Vulcana Pandele să nu mai vină cu frică la primărie că vor fi înjurați și bătuți de primar.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan