Miercuri, 20 Martie 2019

LOVITURĂ DE TEATRU! TRIO-UL INFRACȚIONAL DE LA CONDUCEREA POLIȚIEI MUNICIPIULUI TÂRGOVIȘTE BĂGAT ÎN CERCETARE DISCIPLINARĂ! SE AUDE CĂ VA FI... MĂCEL!!!

Depozitul de infractori de pe strada I.E.Florescu se pare că se confruntă cu o situație fără precedent, triou-ul infracțional de la conducerea Poliției Municipiului Târgoviște urmând a fi băgat în cercetare disiplinara de către I.G.P.R. în urma raportului de control întocmit de Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne.

Comisarului șef Antofie Adrian Claudiu – Comandant al Poliției Municipiului Târgoviște și adjunctiilor săi, comisarii șefi Moraru Nelu și Coman Albert Silviu se pare că li s-a cam înfundat de dată această, având în vedere raportul devastator al Corpulului de Control care aduce celor trei acuze de o gravitate de neimaginat.

Este de urmărit ce va face comisarul șef Coman Albert Silviu, cel care face parte din comisia de cercetare disciplinară a comisarului șef Moraru Nelu într-o altă speță și care în loc să aplice legea acesta a mușamalizat și minimalizat abaterile disciplinare săvârșite de comisarul șef Moraru Nelu, însă după cum se poate constată ”divinitatea nu doarme” și acum, la rândul sau, comisarul șef Coman Albert Silviu a ajuns să fie cercetat.

Din informațiile pe care le deținem, se pare că activitatea infracțională de la Poliția Municipiului Târgoviște desfășurată de cei trei comisari șefi a făcut că aproape întreagă structura de conducere a I.P.J. Dâmbovița să fie cercetată, Antofie, Moraru și Coman trăgând după ei atât conducerea I.P.J. Dâmbovița, cât și șefi de servicii sau șefi de poliții municipale sau orășenești, în acest moment urmând a fi cercetați de către I.G.P.R. nu mai puțîn de 15 ofițeri de poliție cu funcții de conducere din cadrul I.P.J. Dâmbovița.

Până în acest moment nu au fost emise dispozițiile de cercetare prealabilă încă în cursul zilei de luni sau marți cel mai târziu acestea vor ajunge la I.P.J. Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan