Miercuri, 20 Martie 2019

IUDA ISCARIOTUL ”DE PUCIOASA” PLĂTEȘTE 738 DE MILIOANE ANUAL LA ANUMITE PUBLICAȚII PENTRU A-ȘI ”SPĂLA” FAȚA DE TRĂDĂTOR

Ana Constantin - primarul  orașului Pucioasa, slugă miloagă, ce ani la rândul a băgat limba în urechea lui Adrian Țuțuianu, ba pentru a fi pus șef la Registrul Auto Român, ba pentru a fi desemnat candidat la funcția de primar al orașului Pucioasa din partea P.S.D. s-a dovedit a fi în cele din urmă copia fidelă a lui Iuda Iscariotul unul din cei doisprezece apostoli aleși de Isus să domnească peste triburile lui Israel în Împărăția lui Dumnezeu, cel care l-a trădat pe Isus pentru 30 de arginți.

Precum Iuda care l-a trădat pe Isus, așa și Ana Constantin mușcă acum mâna care l-a hrănit, dar este prea las și prea fricos pentru a-și asuma trădarea și încearcă să ascundă acest lucru prin articole elogioase pe care le comandă pe bani grei... pe bani publici și pe care le plătește în baza unor contracte oneroase, din banii contribuabililor  de bună credință ai orașului Pucioasa.

Fără frică de Dumnezeu și fără frică de Lege, fără să facă vreun studiu de oportunitate, primarul Ana Constantin i-a dispus domnului Adrian Mangalagiu-șef serviciu achiziții publice în cadrul Primăriei Orașului Pucioasa să întocmească mai multe referate precum că, Primăria Orașului Pucioasa are nevoie de servicii de publicitate în cuantum de 62 de milioane de lei/luna, adică de 738 de milioane de lei lunar, totul pentru IUDA ISCARIOTUL ”DE PUCIOASA” să poată comanda articole elogiative după bunul plac și pentru a duce în eroare opinia publică.

 

Numai în anul 2018, Ana Constantin, acest individ care confundă banul public cu banii firmei de asigurări, prin care șantaja zeci de transporatatori pe vremea când era șef la R.A.R. a încheiat un număr de 7 contracte de publicitate în valoare de 6150 LEI/LUNĂ, adică 73860 lei/an, fără ca să existe măcar un singur raport de monitorizare și fără a se analiza impactul articolelor publicate și plătite din bani publici de IUDA ISCARIOTUL ”DE PUCIOASA”.

Cele șapte firme cu care Primăria OrașuluiPucioasa are contracte de publicitate sunt în ordine valorică următoarele:

1-BOOM MEDIA PRODUCTION SRL – 1600 LEI/LUNĂ

2-COLUMNA FILM STUDIO SRL – 1500 LEI/LUNĂ

3-ANTENA DÂMBOVIȚA PUBLICISTICĂ SRL – 1000 LEI/LUNĂ

4-ARGUMENTUL CULTURAL SRL – 650 LEI/LUNĂ

5-PFA DUMITRU PETRUȚ – 500 LEI/LUNĂ

6-INCOMOD MEDIA SRL – 500 LEI/LUNĂ

7-PFA DUMITRESCU ROXANA – 400 LEI/LUNĂ

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan