Miercuri, 20 Martie 2019

IREAL! UN PRIMAR DÂMBOVIȚEAN A REFUZAT SĂ STEA DE VORBĂ CU AMBASADORII SUEDIEI ȘI FINLANDEI ! OMUL AVEA O ÎNTÂLNIRE....

Gest fără precedent în administrația publică dâmbovițeană, ce nu suportă niciun fel de comparație pentru că în acest caz nu mai este vorba de lipsă de diplomație, de lipsa de experiență sau de încălcarea unui protocol... efectiv fiind vorba de lipsă de discernământ!

Ceea ce s-a întâmplat astăzi în orașul Pucioasa, când primarul Ana Constantin a refuzat să stea de vorbă cu ambasadorii Suediei și Finlandei, dar și cu reprezentanții Băncii Mondiale în România întrece orice imaginație!

Prezentă la Pucioasa, la Liceul Tehnologic, în cadrul proiectului ROSE, proiect în valoare de 200 de milioane de euro implementat de Banca Mondială în România pentru susținerea unităților de învățământ cu rezultate mai modeste, delegația compusă din:

D-na. Tatiana Proskuryakova, Manager de Țară, Biroul Băncii Mondiale România,
-Excelen
ța Sa D-na. Ambasador Anneli Lindahl-Kenny, Ambasada Suediei,
-Excelen
ța Sa D-na. Ambasador Paivi Pohjanheimo, Ambasada Finlandei,
-D-na. Mariana Moarcă
ș, Specialist Senior Educație Banca Mondială, Coordonator – Proiectul ROSE, 
-D-na. Alina Sava, Specialist Educa
ție, Banca Mondială, 
-Dl. Anibal Hernan Lopez, Senior Country Officer, Banca Mondială,
-Dra. Ana Maria Cătău
ță, Consultant Comunicare, Banca Mondială
-D-na. Anca Târcă, Consultant, Banca Mondială
-D-na. Liliana Preoteasa, Director, Unitatea de Management al Proiectelor cu Finan
țare Externă, Ministerul Educației Naționale.

a fost tratată cu SPATELE de către domnul Ana Constantin – Primarul Orașului Puciaosa, care nu a catadicsit să fie o gazdă primitoare și să acorde câtuși de puțin atenție înalților oaspeți pentru că, dumnealui avea...o întâlnire!!! 

Asememea comportament cu siguranță că este de neînchipuit și de negăsit undeva în Uniunea Europenă, însă din păcate edilul de la Pucioasa a făcut de râs, prin atitudinea sa, nu doar orașul Pucioasa, ci întreg județul Dâmbovița, însă ce a mai putut fi salvat, a fost salvat de către domnul profesor Ion Sorin – Inspector General în cadrul I.S.J. Dâmbovița și de către doamna profesor Laurenția Arjan – Director al Liceului Tehnologic Pucioasa și consilier local în Cadrul Consiliului Local Pucioasa!

Imaginile de la vizita înalților oaspeți, ce a avut loc astăzi la Pucioasa, nu mai lasă loc niciunui fel comentariu, dar în același timp arată și cine sunt persoanele reprezentative de la nivelul orașului Pucioasa!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan