Miercuri, 20 Martie 2019

BOMBĂ ! PRIMARUL COMUNEI ANINOASA ACHITAT PENTRU INFRACȚIUNI PREVĂZUTE DE LEGEA NR.39/2003 PRIVIND PREVENIREA ȘI COMBATEREA CRIMINALITĂȚII ORGANIZATE

Încă un abuz al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița – Serviciul de Investigații Criminale a fost devoalat de Tribunalul Dâmbovița, care în data de luni, 05.11.2018, l-a achitat pe primarul comunei Aninoasa – Constantin Maricescu, pentru infracțiuni prevăzute de legea nr.39/2003 privind prevenirea și combaterea criminalității organizate, sentința dispusă fiind:

”dispune achitarea inculpatului MARICESCU CONSTANTIN, pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute de art.7 din Legea nr.39/2003 şi art.26 rap. la art.208 alin.1-209 alin.1 lit.”a”, ”e”, „g” şi alin.4 Cod penal, cu aplicarea art.41 alin.2 Cod penal, art.33 lit.a Cod penal; 6. Conform art. 396 alin. 5 Cod procedură penală, raportat la art. 16 alin.1 lit. b) teza I Cod procedură penală”

Arestat preventiv, hăituit și cu o familie terorizată de o percheziție cu mascați la ora 6 dimineața, descindere condusă de comisarul șef Oprea Eduard – șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Dâmbovița, primarul Constantin Maricescu și-a căutat dreptatea timp de cinci ani de zile din 2013 și până în dată de 05.11.2018, când atrocitățile comise asupra sa au ieșit la iveală.

Este evident faptul că, încă în abuz al I.P.J. Dâmbovița a ieșit la iveală, iar comisarul șef Oprea Eduard trebuie să răspundă pentru nedreptatea comisă asupra primarului comunei Aninoasa – Constantin Maricescu, mai ales că acesta nu este tocmai așa curat precum pare, în acest moment fiind cercetat prealabil de către I.G.P.R. pentru o multitudine de abateri pe care comisarul șef le-a săvârșit.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan