Marti, 21 Mai 2019

”CIOBU” FACE ACUZE GRAVE LA ADRESA ESCROCULUI ”ZARONE! D.S.V.-ul ESTE SOLICITAT SĂ INTERVINĂ! PATRU GĂINI AU DECEDAT FĂRĂ MOTIV ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI! - VIDEO

Un scandal monstru a izbugnit de la moartea a patru găini, între omul de afaceri Sorin Stanciu zis ”Ciobu” de fel din orașul Pucioasa și ”piratul șoselelor” Săvoiu Valeriu zis ”Zarone”, persoană cunoscută la nivelul județului Dâmbovița că unul cu o amplă activitate infracțională.

Găinar în afara timpului în care practică taximetria ilegală, numitul Săvoiu Valeriu zis ”Zarone” i-a vândut domnului Sorin Stanciu zis ”Ciobu” un număr de 20 de găini, fără documente de proveniență, ce s-au dovedit a fi bolnave, astfel că 4 dintre acesta au decedat în mai puțin de două săptămâni de la achiziție, fapt ce l-a revoltat maxim pe domnul Stanciu, acesta simțindu-se înșelat de ”Zarone”.

GAINARUL "ZARONE"

Numindu-l escroc pe ”Zarone”, domul Stanciu Sorin este revoltat și de faptul că acesta l-a înșelat mai ales în condițiile în care au copilărit împreună, omul de afaceri solicitând intervenția Direcției Sanitar-Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Dâmbovița, pentru că misterul celor patru găini să fie elucidat și pentru că alți cumpărători de bună credință să nu mai fie păcăliți de ”Zarone”.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan