Marti, 21 Mai 2019

UN SINCER ”LA MULȚI ANI” DIN PARTEA DAMBOVITANEWS PENTRU COMISARUL ȘEF SORIN PĂUN – COMANDANT AL I.P.J. DÂMBOVIȚA ÎN ACEST MOMENT

Astăzi, 23 noiembrie, comisarul șef Sorin Păun – Adjunct al Inspectorului Șef al I.P.J. Dâmbovița își sărbătorește ziua de naștere, împlinind frumoasa vârstă de 48 de ani, ocazie cu care DambovitaNEWS îi urează domnului Păun un sincer ”La Mulți Ani!”.

Adjunct al Inspectorului Șef al I.P.J. Dâmbovița încă din anul 2009, comisarul șef Sorin Păun este cel mai bun polițist judiciarist pe care Inspectoratul Județean de Poliție Dâmbovița l-a avut vreodată, acesta fiind încadrat în structurile M.A.I. în anul 1994.

Polițist de un curaj rar întâlnit, comisarul șef Sorin Păun a făcut dovada că este și un manager de top, lucru demonstrat în lunile întregi în care s-a aflat de facto și de drept la conducerea I.P.J. Dâmbovița în acest an, timp în care a condus Poliția Dâmbovița cu un profesionalism rar întâlnit azi în poliție, fapt ce cu siguranță îl va propulsa în curând în funcția de Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița!

LA MULȚI ANI, DOMNULE INSPECTOR ȘEF!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan