Marti, 21 Mai 2019

EXCLUSIVITATE! INSPECTORUL ȘEF AL I.P.J. DÂMBOVIȚA – DANIL ZEPIȘI A DESCHIS UN NOU PROCES MINISTRULUI AFACERILOR INTERNE – CARMEN DAN

Cu trei operații la activ, dintre care două în ultimele șase luni, una dintre ele fiind suferită chiar pe creier în luna noiembrie 2018, comisarul șef Danil ZepiȘi – Inspector Șef (în acte) al I.P.J. Dâmbovița, nu se lasă și... a mai deschis un nou proces Ministrului Afacerilor Interne – Carmen Dan, pentru anularea unei sancțiuni primite.

Conform Portalului Instanțelor de Judecată, comisarul șef Danil Zepisi a deschis în data de 05.11.2018, la Tribunalul Dâmbovița, un nou proces împotriva Ministerului Afacerilor Interne, proces ce are că obiect ” anulare act administrativ ART. 61 ALIN 8 DIN LEGEA 360/2002”, dosar ce a fost înregistrat sub numărul 4514/120/2018.

Acțiunea disperată și ilogică, din data de 05.11.2018, a comisarului șef Danil Zepisi vine după pierderea unui prim proces în dată de 10.10.2018, când instanța de contencios administrativ a Tribunalului Dâmbovița i-a respins ca inadmisibilă tot o cerere de ”anulare act administrativ”, fapt ce dovedește că Danil Zepiși are anumite probleme medicale ca urmare a ultimului diagnostic, ceea ce cu siguranță nu-i vor mai permite niciodată să îndeplinească vreodată un act de management, întrucât în mod normal, de aici înainte, nu mai poate obține avizul medical pentru ocuparea funcției de Inspector Șef.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan