Marti, 21 Mai 2019

ANTOFIE PETRE VĂRUL COMISARULUI ȘEF ANTOFIE ADRIAN REȚINUT ÎN ACEASTĂ SEARĂ ÎN URMA UNUI SCANDAL AMOROS! VICTIMA O FATĂ ÎN VÂRSTĂ DE 19 ANI!

Scandal amoros în această după amiază la Vulcana Băi, unde cea mai frumoasă fată din localitate, Badea Mihaela Ana, o tânăra în vârstă de 19 ani se pare că a fost lipsită de libertate și lovită de către numitul Antofie Petre, fostul ei amant, un bărbat în vârstă de 36 de ani din aceiași localitate, văr al comisarului șef Antofie Adrian – comandant al Poliției Municipiului Târgoviște.

Din primele informații se pare că nu tânăra a fost cea care anunțat poliția, ci o persoană care a asistat la scena în care fata a fost agresată și introdusă cu forța într-o mașină, de către vărul comisarului șef Antofie Adrian, poliția informând că numitul Antofie Petre este acuzat nu doar de lipsire de liberate și lovire ci și de șantaj.

În urma primelor cercetări, numitul Antofie Petre în vârstă de 36 de ani a fost reținut pe 24 de ore, urmând că mâine acesta să fie prezentat în fața procurorului de caz pentru dispunerea unor măsuri preventive, în contextul în care informațiile DambovitaNEWS arată că totuși fata nu ar fi dorit să depună plângere împotriva fostului său amant, însă a făcut acest lucru în urma unor sugestii primite....

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan