Marti, 21 Mai 2019

DE CENTENAR ... BORFAȘUL MORARU NELU A FOST FĂCUT KNOCKOUT DE PROPRIETARUL DAMBOVITANEWS... IAR ACUM ESTE 2 LA 0 PENTRU BOGDAN SIMION !!!

Cel mai cunoscut infractor din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, comisarul șef Moraru Nelu – adjunct al șefului Poliției Municipiului Târgoviște, a fost făcut knockout chiar de Centenar, Judecătoria Târgoviște  prin Hotărârea 3938/29.11.2018 anulând procesul verbal de contravenție – PDBY - 045502, proces verbal prin care Simion Bogdan – proprietarul DambovitaNEWS a fost sanctionat contravențional de comisarul șef Moraru Nelu, din RĂZBUNARE, cu suma de 1000 de lei, pentru un articol de presă!

La data de 29.06.2018, în timp ce proprietarul DambovitaNEWS nici nu se afla în țară, borfașul Moraru Nelu, din RĂZBUNARE pentru că a fost executat silit de către Biroul Executorului Judecătoresc – Tănase Marian Traian (ca urmare a cererii depuse de Simion Bogan, ce avea să primească suma de 2000 de lei de la Moraru Nelu ca urmare a pierderii unui proces de către comisarul șef) l-a sancționat contraventional pe conducătorul DambovitaNEWS, de două ori, în aceiași zi, cu câte 1000 de lei, adică cu 2000 de lei în total, pentru două articole de presă ce vizau I.P.J. Dâmbovița.

Timpul s-a scurs, iar ieri 29.11.2018, la fix 5 luni de la inimaginabilul abuz comis de borfașul Moaru Nelu, Judecătoria Târgoviște a admis plângerea proprietarului DambovitaNEWS și a anulat procesul verbal de contravenție, lucru ce dovedește că, Moraru Nelu - comisar șef de poliție, adjunct al șefului Poliției Municipiului Târgoviște a săvârșit o infracțiune asupra lui Simion Bogdan, fapt ce va duce atât la o răspundere penală a BRUTEI dar și la una disciplinară!

După această nouă decizie a instanței de judecată, scorul a devenit 2-0 pentru Simion Bogdan în ”meciul juridic” cu borfașul Moraru Nelu, urmând ca la data de 11.12.2018 scorul să devină 3-0, însă acest lucru va fi insignifiabil în curând, întrucât surprize devastatoare vor face ca, în scurt timp, o mașină bleumarin să parcheze în fața Poliției Municipale !!!

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan