Marti, 21 Mai 2019

ȚUȚUIANU A LUAT-O PE ”ARĂTURĂ”! DE CENTENAR A FĂCUT DOVADA CĂ ESTE INSTABIL PSIHIC PLĂTIND OAMENI DE LA ȚARĂ SĂ-L ÎNSOȚEASCĂ LA DEPUNEREA DE COROANE -VIDEO

Pe zi ce trece, în loc să se obișnuiască cu ideea că acum este NIMENI, Adrian Țuțuianu iese din ce în ce mai mult din tipare, dovedind faptul că excluderea sa din PSD îl macină într-un mod ireal, acesta ajungând să facă gesturi de om cu grave probleme psihice.

Ceea ce a făcut Adrian Țuțuianu, astăzi, la Sărbătoarea Centenarului depășește orice imaginație, gestul acestuia fiind rodul unei minți bolnave, fapt ce dovedește că fostul lider PSD Dâmbovița are nevoie, de urgență, de un control psihiatric.

Disperat de viață și avid de publicitate, izolat politic și administrativ, senatorul Țuțuianu a recurs la un gest golănesc, pentru a se umfla în pene în fața tuturor celor prezenți la marele eveniment, acesta plătind aproximativ 30 de persoane, cu suma de 50 de lei fiecare, pentru a-l însoți la depunerea de coroane cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Îngrozit de faptul că se va face de râs, depunând coroana singur, în calitate de senator independent, Adrian Țuțuianu a ”închiriat” 30 de ”iobagi” de la Gura Șuții și Malu cu Flori pentru al însoții în momentul depunerii coroanei, astfel că cei prezenți la sărbătorirea Centenarului să se ”minuneze” de ”susținerea” pe care el o are în rândul maselor, însă din nefericire pentru acesta, scenariul pus la cale chiar de el s-a întors împotriva sa ca un boomerang, toți cei prezenți realizând că Țuțuianu are probleme psihice cu adevărat grave, ce trebuie a fi tratate de urgență.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan