Marti, 21 Mai 2019

PROCURORUL GHIRDOVEANU - ”PORTOCALĂ” DE DÂMBOVIȚA CA UN MILOG ÎN FAȚA CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII – VIDEO INCREDIBIL

Suntem în măsură să va prezentăm imagini incredibile cu procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian zis ”Mandarină”, alias ”Portocală de Dâmbovița”, cel care a nenorocit zeci de destine și care fără doar și poate este cel mai abuziv procuror din istoria județului Dâmbovița.

Imaginile sunt de la ședința Consiliului Superior al Magistraturii – Secția Procurori din data de 13.11.2018 și surprind momente incredibile cu procurorul ”Mandarină” cum se smiorcăie în fața reprezentanților C.S.M. spunând că el nu este un procuror abuziv și că articolele publicate de DambovitaNEWS l-au afectat enorm.

Priviți cum acest individ care a distrus zeci de familii prin abuzurile și atrocitățile comise, are glasul mieros, tremură și se gâtuie de emoție, arătând cât este el de sensibil, uitând cu desăvârșire abuzurile pe care le-a comis.

Solicităm tuturor persoanelor care au fost victime ale acestui torționar să contacteze redacția DambovitaNEWS, pentru ca traumele și abuzurile prin care au trecut să fie aduse la cunoștinta opiniei publice, iar acest personaj sinistru să primească pedeapsa meritată: O CONDAMNARE DE PESTE 10 ANI CU EXECUTARE!

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan