Miercuri, 27 Martie 2019

DANIL ZEPIȘI ESTE CA ȘI MORT! ÎNREGISTRĂRI BOMBĂ INTRATE ÎN POSESIA DAMBOVITANEWS DEZVĂLUIE CARACTERUL INFECT AL ACESTUIA DAR ȘI SĂVÂRȘIREA UNOR GRAVE INFRACȚIUNI!

Cu peste 100 de zile de concediu medical în anul 2018, comisarul șef Danil Zepisi – șeful I.P.J. Dâmbovița în acte, s-a dat în stambă în ziua de vineri, 16.11.2018, chiar în sediul I.P.J. Dâmbovița,  unde a venit deși se află în concediu medical ca urmare a operației pe care acesta a suferit-o pe creier.

Externat cu o singură zi înainte, respectiv în data de, joi, 15.11.2018, Danil Zepiși a strâns în biroul său de la I.P.J. Dâmbovița pe cei mai apropiați colaboratori ai săi, pentru ai instiga pe aceștia la săvârșirea de infracțiuni, dar și pentru a face afirmații calomnioase în față acestora despre psihologul Alina Sora, dar și depre comisarul șef Denis Pîrvu – Adjunct al Șefului I.P.J. Dâmbovița, Zepiși declarând:

"...mai este o problemă....vedeți că, doamna Sora mi-a făcut o reclamăție cu privire la faptul că, pe 26 Septembrie eu am făcut niște afirmații pe care eu mi le asum, dar nu scriu nimic, că nu am de ce că sunt în medical... pe de-o parte, pe de altă parte spun orice pentru că sunt Șef......așa că, am jignit-o indirect într-o ședință de comandă, am făcut referire la ea.....că e profesional zero.

Doi la mână: Vă recomand să discutați cu cadrele dumneavoastră, care aveți arondare la doamna Sora și să instigăți să solicite Inspectorului Șef să nu mai fie consiliați de către doamna Sora.

Am făcut apel frumos, având în vedere comportamentul acesteia și faptul că...așa.....nu știu....formulați cum vreți voi......trebuie să semneze și ...(neinteligibil), pentru că bagaboanta asta stă numai în birou la domnul Pîrvu, iar domnul Pîrvu, bagabontul ăstă mă reclamă și pe mine.....l-a reclamat și pe....."

Disperat de faptul că, Alina Sora – comisar șef de poliție, psiholog în cadrul I.P.J. Dâmbovița sătulă de abuzurile și mitocănia lui Zepiși, a sezizat în primă fază Direcția Control Intern din cadrul I.G.P.R., iar în urmă unei ședințe a grupului de comandă al I.P.J. Dâmbovița de la sfârșitul lunii septembrie 2018, când Danil Zepiși a făcut aprecieri jignitoare și i-a subminat autoritatea psihologului, aceasta a sezizat Corpul de Control al Ministrului Afacerilor Interne, Danil Zepisi - abia sosit din spital - și-a strâns oamenii de încredere pentru a le vorbi despre Alina Sora și depre Denis Pîrvu.

Ghinion!... pentru că Danil Zepiși a fost înregistrat ca la carte, chiar de către unul din apropiații săi, în timp ce își instiga subordonații la săvârșirea de infracțiuni și în timp ce îl jignea pe adjunctul său – Denis Pîrvu, cât și pe ”bagaboanta” Alina Sora!!!

Acum Zepisi trebuie să plece... pentru că s-a terminat! Adio Danil Zepiși!

P.S. Mâine vom prezența înregistrări cu Antofie Adrian Claudiu – Comandantul Poliției Municipiului Târgoviște.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan