Miercuri, 27 Martie 2019

TRIUNGHIUL AMOROS DE LA ȘEFIA I.P.J. DÂMBOVIȚA – ”CANCERUL” POLIȚIEI DAMBOVIȚENE

Triumviratul de la conducerea I.P.J. Dâmbovița, compus din Inspectorul Șef Danil Zepiși, comisarul șef Constantin Niculae – șeful S.I.C. și Carmen Niculae, soția celui din urmă și psiholog în cadrul I.P.J. Dâmbovița este cel toxic lucru de la Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița.

Comisarul Șef Danil Zepiși – Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița, dominat sexual de Carmen Niculae a ajuns să ia decizii delirante la solicitarea acesteia, acesta ajungând să interzică oricărei femei care arată mai bine decât doamna Niculae să participe la ședințele Consiliului de Conducere al I.P.J. Dâmbovița.

Ca doi adolescenți, Danil Zepiși și Carmen Niculae își dau sms-uri în timpul ședințelor prezidate de Inspectorul Șef, totul sub ochii soțului încornorat, care nu are puterea să vadă adevărul, să spună lucrurilor pe nume, comisarul șef Constantin Niculae căutând întotdeauna ”vina” în altă parte, mai puțin la Danil Zepiși sau la soția sa Carmen Niculae.

Comisar Șef Pîrvu Denis - Adjunct al Inspectorului Șef al I.P.J. Dâmbovița

Nu doar Carmen Niculae se află la originea multor scandaluri din interiorul I.P.J. Dâmbovița, ci și comisarul șef Constantin Niculae, care căutând țapi ispășitori pentru ceea ce face soția sa, i-a cerut Inspectorului Șef Danil Zepiși ca, Adjunctul Inspectorului Șef pe Ordine Publică și Circulație – comisar șef Denis Pîrvu să nu mai participe la ședințele Consiliului de Conducere al I.P.J. Dâmbovița, considerând că acesta este de vină pentru faptul că relația dintre soția sa și Inspectorul Șef al I.P.J. Dâmbovița a ajuns publică.

”Cuminte și ascultător”, cu teamă de reacția soțului incornorat, dar și subjugat sexual de Carmen Niculae, Inspectorul Șef al I.P.J. Dâmbovița – comisarul șef Danil Zepiși a comis unul cel mai mari abuzuri din istoria I.P.J. Dâmbovița, în fapt a comis o fapta penală sadea și a interzis comisarului șef Denis Pîrvu – adjunctul său, să mai participe la ședințele Consiliului de Conducere al I.P.J. Dâmbovița, lucru ce se pare că s-a lăsat cu un raport ”urat” ce urmează a fi înaintat forurilor competente.

Din păcate cam aceasta este situația în acest moment la I.P.J. Dâmbovița, instituție ce este condusă de un triumvirat extrem de toxic, chiar bolnav la propriu, având în vedere că atât Danil Zepiși are probleme medicale, cât și comisarul șef Constantin Niculae, acesta din urmă suferind de comportament dezadaptativ.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan