Miercuri, 27 Martie 2019

ANA CONSTANTIN – PRIMARUL SECTANT AL ORAȘULUI PUCIOASA ȘI-A ”TRAS” MAȘINĂ DE 100.000 DE EURO ORIPILÂND OPINIA PUBLICĂ DÂMBOVIȚEANĂ

Hoțul... hoților!!!... cam acesta este Primarul Orașului Pucioasa – Ana Constantin, ”băiat bun” ce pozează în trimisul lui Dumnezeu în orașul de pe Valea Ialomiței, puțin cam sectant și cu un tupeu de neimaginat, pentru că altfel nu se explică ”ieșirea în decor” a acestuia prin achiziționarea unui bolid de lux în valoare de 100.000 de euro.

Aproape falit, dacă este să analizăm ultima declarație de avere a acestuia postată pe site-ul Agenției Naționale de Integritate, document din care reiese că are datorii la diverse bănci însumând aproape 7 MILIARDE DE LEI, adică aproximativ 155.000 de euro, domnul Ana Constantin - cel care jefuiește zi de zi, fără milă, bugetul local al Primăriei Pucioasa, iar un exemplu elocvent îl constituie contractul cu BRANDUCT MEDIA ADVERTISING SRL (firma despre care vom vorbi într-un amplu material) – și-a achiziționat în urmă cu o săptămâna un bolid de lux marca VW Touareg model 2018, mașină ce a costat fix 97.300 de euro.

Sfidând total cetățenii Orașului Pucioasa, cei care i-au acordat în anul 2016, prin votul lor, o mare încredere tânărului edil, Ana Constantin se pare că trăiește în altă lume, fiind pus pe o îmbogățire galopantă, deșănțată, fără limite, totul pentru a-și satisface capriciile personale și pentru a-și impresiona amanta, pentru care a făcut o adevărată obsesie, deși biata femeie stă de dimineața până seara, sub ochii săi, în antecamera biroului în care au loc orgii demne de filmele XXX.

Cu toate că este posesorul unui BMW evaluat la 60.000 de euro, înmatriculat cu numărul DB 78 ANA, domnului primar Ana Constantin se pare că nu-i mai ”priesc” mașinile sub suta de mii de euro, astfel că, acesta a decis să parcheze, zilnic, în fața Primăriei Pucioasa, luxosul bolid, totul pentru a-și demonstra fala și puterea, de stăpân absolut al Orașului Pucioasa!

Poate I.P.J. Dâmbovița, Parchetul de pe Lângă Tribunalul Dâmbovița, Camera de Conturi Dâmbovița, precum și alte instituții cu atribuții de verificare și control, îl vor lua puțîn la întrebări pe domnul primar Ana Constantin, garantat fiind faptul... că vor găsi lucruri extrem de interesante!!!!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan