Miercuri, 27 Martie 2019

BOMBĂ! AVEM DOVADA CĂ ZEPIȘI ESTE INAPT MEDICAL DAR FACE TRAFIC DE INFLUENȚĂ PENTRU CA ACEST LUCRU SĂ NU SE OFICIALIZEZE!

Un document bombă, respectiv un certificat medical, ce a intrat în posesia DambovitaNEWS demonstrează faptul că, Inspectorul Șef al I.P.J. Dâmbovița – comisarul șef Danil Zepiși este inapt medical pentru a mai ocupa funcția deținută și că multe din deciziile pe care acesta le-a luat în anul 2018 sunt puse sub semnul întrebării.

Certificatul medical A4559/4 din 18.12.2018, emis de Comisia de Expertiză medico-militară de pe lângă Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Ion Jianu” Pitești, arată faptul că, în data de 18.12.2018, comisarului șef Danil Zepiși i s-a acordat un nou concediu medical pe o perioadă de 30 de zile, până în data de 11.01.2019, deși până la momentul examinării acesta beneficiase de 120 de zile de concediu medical pe parcursul anului 2018.

Ajuns la 150 de zile de concediu medical, este evident faptul că, șeful I.P.J. Dâmbovița – comisar șef Danil Zepiși este inapt medical pentru a mai ocupa funcția de Inspector Șef, mai ales în condițiile în care acesta are probleme la creier, fiind operat pentru eliminarea unui hematon subdural cronic parietal drept.

Cu toate că, ”din hârtii” este ”putred” cu o stare de sănătate ce nu i-ar permite nici să lucreze la popota I.P.J. Dâmbovița, Danil Zepiși nu se lasă... și vrea ”să împuște doi iepuri dintr-o dată”, respectiv să scape și de cercetările disciplinare în care este implicat, printr-un concediu medical prelungit, dar să nu fie nici declarat inapt medical și astfel să-și piardă funcția deținută... ca nimeni altul!

Din informațiile deținute de DambovitaNEWS, se pare că, pe numele medicilor din comisia de expertiză care l-a examinat pe Danil Zepiși au fost depuse mai multe plângeri, astfel că în data de 11.01.2019, când șeful I.P.J. Dâmbovița trebuie să se reinterneze în spitalul de la Pitești pentru a fi reexaminat, vor apărea ”surprize” ce vor încheia DEFINITIV cariera comisarului șef Danil Zepiși în poliție.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan