Miercuri, 27 Martie 2019

UN TÂNĂR DIN COMIȘANI DIMINEAȚĂ ERA ZMEU ȘI TRANSMITEA LIVE PE FACEBOOK IAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ A ”DOBORÂT” GARDUL UNOR CONSĂTENI!

Un caz tipic de cocalar a făcut ca în această seară, o familie din satul Lazuri, comuna Comișani să trăiască spaima vieții lor, când un tânăr în vârstă de 30 de ani, Călin Manuel, consătean de-al lor... le-a ”doborât” bieților oameni gardul de la casă, cu o ”englezească” marca GM.

Conform informațiilor furnizate de Poliția Rutieră, evenimentul a avut loc pe DJ 711, pe raza satului Lazuri, Comuna Comișani, în jurul orelor 22.00, tânărul de 30 de ani, Călin Manuel, șoferul unui autoturism marca MG pierzând controlul volanului și părăsind partea carosabilă oprindu-se în curtea unei locuințe, accidentul având loc datorită vitezei excesive cu care se deplasa cocalarul de la Comișani.

La prima vedere ar părea un accident oarecare în care un autoturism cu volan pe partea dreapta și tracțiune pe spate a fost implicat din cauza condițiilor de drum, însă analizând profilul de Facebook al tânărului Călin Marin se poate constata că înainte cu nouă ore de producerea accidentului acesta transmitea LIVE pe Facebook, provocând niște cunoștințe să facă o ”liniuță” cu el, totul în ...ritm de manele, ceea ce denotă că accidentul a avut loc din cauza faptului că omul este... cocalar, nu că ar fi fost o altă cauză!

Acum se jelește și se dă cu curul de pământ că și cum alt cineva este de vină de prostia pe care el comis-o.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan