Miercuri, 27 Martie 2019

PARLAMENTARI AI PSD DÂMBOVIȚA INTERCEPTAȚI ȘI FILAȚI ILEGAL DE COMISARUL ȘEF VLAD LUPU LA ORDINUL LUI ADRIAN ȚUȚUIANU

Un caz de o gravitate extremă a ieșit zilele acestea la suprafață, dintr-o ”eroare tehnică” a comisarului șef Vlad Lupu, fost șef al Serviciului de Informații și Protecție Internă - S.I.P.I. Dâmbovița, actualmente comandant al Poliției Orașului Pucioasa și om de mare încredere a lui Adrian Țuțuianu.

Șef al S.I.P.I. Dâmbovița în perioada 2014-2017, comisarul șef Vlad Lupu a efectuat în această perioada o serie de interceptări și filaje ilegale, țintă fiind oameni politici din interiorul PSD Dâmbovița, parlamentari, dar și șefi de instituții publice, membri ai PSD Dâmbovița, toată această activitate de interceptare și supraveghere fiind coordonată personal de fostul șef al PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu, persoană ce dorea să aibă un control absolut asupra vieții publice dar și private a colegilor săi de partid.

Printre cei interceptați și filați ilegal, de către comisarul șef Vlad Lupu, la ordinul lui Adrian Țuțuianu, se numără: actualul președinte al PSD Dâmbovița – Rovana Plumb, deputatul Corneliu Ștefan, senatorul Titus Corlățean, fostul președinte al CJD Dâmbovița – Alexandru Oprea, precum și directorii de la Romsilva Dâmbovița, Direcția de Sănătate Publică Dâmbovița și Direcția Sanitară Veterinară și Siguranță Alimentelor Dâmbovița.

Solicităm public să se facă verificări cu privire la aceste aspecte, pentru că ofițeri și agenți din interiorul fostului S.I.P.I. Dâmbovița sunt dispuși să vorbească și să depună mărturie cu privire la interceptările și filajele neatorizate efectuate de  S.I.P.I. Dâmbovița sub directa coordonare a comisarului șef Vlad Lupu, la instigarea fostului președinte al PSD Dâmbovița – Adrian Țuțuianu.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan