Miercuri, 27 Martie 2019

UN TATĂ DISPERAT ACUZĂ!!! I-AM DAT BANI DOCTORIȚEI UZDRIȘ DAR COPILUL MEU A MURIT! ACUZE DE O GRAVITATE EXTREMĂ LA ADRESA UNOR CADRE MEDICALE DE LA SPITALUL JUDEȚEAN DE URGENȚĂ! (VIDEO)

Un tragic eveniment a avut loc  aseară la Spitalul Județean de Urgențe Târgoviște, unde la secția de nou născuți a decedat un băiețel în vârstă de aproximativ o lună de zile, acesta fiind născut prematur în data de 13 decembrie 2018.

Părinții copilului acuză cadrele medicale că, fiul lor ar fi murit cu zile în timpul unei transfuzii de sânge la care era supus, iar că acest lucru s-a întâmplat în timp ce era lăsat nesupravegheat chiar în salon și nicidecum la terapie intensivă.

Tatăl bebelușului, domnul Bădoiu Nicolae, de fel din Pucioasa povestește că pe timpul spitalizării soției sale, de la nașterea fiului lor în data de 13.12.2018 și până la data de 09.01.2018 -dată decesului, a dat banii medicilor din spitalul județean dar și asistentelor, domnul Badoiu afirmând că a dat 50 de euro medicului anestezist, 900 de lei doamnei doctor ginecolog Uzdriș Daniela, iar restul până la 1500 de lei la asistente.

Din nefericire aceasta este povestea tristă a soților Badoiu Mihaela și Badoiu Cătălin, familie ce încearcă să-și găsească dreptatea însă simt că nu au nicio șansă în față unui sistem ce nu conferă oamenilor simpli aproape niciun drept.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan