Miercuri, 27 Martie 2019

BOMBĂ NOPȚII!!! ADRIAN ȚUȚUIANU INTERNAT LA PSIHIATRIE ÎN JURUL ORELOR 01.00

Evenimentele din ultimele luni se pare că și-au pus extrem de puternic amprenta asupra psihicului lui Adrian Țuțuianu, care în această noapte în jurul orelor 00.30 a cedat psihic fiind nevoie de internarea sa la psihiatrie în regim de urgență, lucru care s-a și întâmplat în jurul orelor 01.00.

Semne ale unei boli psihice, au apărut mai accentuat în ultima lună de zile, însă din nefericire pentru senatorul Adrian Țuțuianu, boala psihică cu care a fost diagnosticat a ”explodat” pur și simplu în ultima săptămână, primul semn major că Țuțuianu are derapaje comportamentale fiind ”baladă” pe care acesta a publicat-o pe contul său Facebook, în fapt un fel de manea de jale.

Comportamentul său din această noapte, ce a determinat pe apropiațîi săi să-l interneze la psihiatrie - conform declarațiilor unui vecin care a povestit în exclusivitate pentru DambovitaNEWS -  a fost acela că, Adrian Țuțuianu a ieșit în curtea casei sale, în halat și în papuci de casă, cu o hârtie în mână, iar timp de aproximativ 15 minute a repetat obsesiv: ”lista... asta e lista! , lista... asta e lista!”

Speriați de acest comportament, după ce l-au alergat prin zăpadă aproximativ 10 minute pentru a-l prinde, familia și vecinii au decis că internarea lui Adrian Țuțuianu nu mai poate fi amânată, sănătatea sa fiind mai importantă decât comentariile răutăcioase care ar putea apărea după un asemenea episod.

DambovitaNEWS îi urează însănătoșire grabnică senatorului Țuțuianu, recomandându-i că după ce își va reveni din criza ”cu lista” să meargă la o clinică de specialitate, una foarte bună fiind chiar la Predeal, aerul ozonat de munte urmând a-i face bine cu siguranță.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan