Marti, 21 Mai 2019

”GAMBĂ” CTITOR DE CAMERE MORTUARE LA PREȚUL DE 2500 DE EURO/MP!!!! PÂNĂ ACUM A INVESTIT 140.000 DE EURO ÎN 2 ASTFEL DE OBIECTIVE!

Cu siguranță primarul comunei Voinești, domnul Sandu Gabriel zis ”Gambă” va rămâne în istoria localității precum Ștefan cel Mare - ctitor de biserici, însă față de marele voievod, domnul ”Gambă”  va rămâne în veșnicie nu pentru numărul de biserici ridicate ci pentru numărul de... case mortuare construite în Comuna Voinești, în mandatele sale de primar.

Ca și cum localitatea Voinești s-ar afla în vreo zonă de conflict, precum Kosovo sau  Nagorno-Karabakh, iar morții ar fi de ordinul zecilor pe lună, domnul primar “Gambă” s-a apucat de treabă și a început să construiască camere mortuare pe bandă rulantă la prețul de 70.000 de euro/bucata, clădiri ce au dimensiuni standard de 28 de metri pătrați, ceea ce rezultă un preț de 2500 de euro/mp, în condițiile în care această clădire este un fel de morgă, cu pereți reci și gresie pe jos, fără vreun fel mari finisaje.

Încurajat de ”succesul” pe care l-a avut cu prima astfel de construcție, ctitorită în satul Izvoare-Suduleni, domnul primar Gabriel Sandu s-a apucat de ctitorirea celei de a două camere mortuare, în comuna Voinești, bineînțeles cu aceiași firmă ”de casă” denumită Constar Industry SRL, firmă deținută de tânărul psd-ist Naftan Bogdan de fel din Gheboieni, fiul unui celebre denunțătoare.

La o primă vedere, prima camera mortuară ctitorită la Izvoare, pare în fapt doar a fi refăcută și nu construită de la zero, ceea ce ar însemna că prețul plătit către psd-istul Naftan Bogdan pe metru pătrat este mult mai mare de 2500 de euro/mp, dar acest lucru îl vom afla cu siguranță în viitorul apropiat!

”Gurile rele” vorbesc că, primarul ”Gambă” ar fi avut curaj să se apuce de asemenea construcții edilitare, la asemenea prețuri, pentru că avea ”spatele asigurat” de fostul șef la I.P.J. Dâmbovița – comisar șef Danil Zepiși, prieten intim cu primarul de la Voinești, însă acum că ”leșinatul” a cam devenit aminitire, s-ar putea că I.P.J. Dâmbovița să ”cotrobăie” puțin prin hârtiile de la Primăria Voinești, pentru a se afla public cum s-a ajuns să se plătească prețul de 2500 de euro/mp pentru o simplă și banală cameră mortuară!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan