Marti, 21 Mai 2019

SCANDAL MONSTRU LA PNL! S-A AFLAT CĂ PLĂIAȘU GABRIEL - SECRETARUL GENERAL AL PNL DÂMBOVIȚA A FĂCUT COPIL CU PÎSCOVEANU MIRABELA - TREZORIERUL PNL DÂMBOVIȚA

Pe vremuri băiat descurcăreț, fostul deputat PNL – Gabriel Plăiașu, astăzi șomer de frunte al PNL Dâmbovița a cam dat de belea, pentru că tocmai s-a aflat că tatăl copilului celei care ”subit” a ajuns trezorierul PNL Dâmbovița este tocmai.... domnia sa!

Căsătorit și cu copil acasă, domnul secretar general al PNL Dâmbovița - Gabriel Plăiașu a intrat în ”focuri” cu câțiva ”anișori” în urmă și s-a apucat să tot încerce dudui ce își făceau veacul prin sediul PNL Dâmbovița, până în momentul în care o ”domnișoară” între două vârste i-a cedat ”bătrânului armăsar” și.... i-a dăruit un copil acestuia!

Secretomanie mare la naștere... tată nedeclarat, dar brusc au apărut ceva bani și o garsonieră, iar proaspătă mămică-Mirabela Pîscoveanu a trăit ceva vreme în anonimat, însă doar până la demisia lui Marius Caravețeanu de la șefia PNL Dâmbovița, moment în care tandemul de șomeri de la șefia partidului, compus din Gabriel Plăiasu și Gabriel Grovazu, a pus mâna pe partid, iar metresa – Mirabela Pîscoveanu a fost înscăunată trezorier la PNL Dâmbovița.

Cum Dumnezeu nu doarme, pe bietul Gabriel Plăiasu l-a lovit damblageala, de la atâtea pilule albastre, suferind într-un interval scurt de timp atât un infarct cât și un atac cerbral ,afecțiuni ce au făcut din acesta o epavă!

Acum se pare că și Gîrleanu – socrul miliardar al muribundului Plăiasu, a aflat ”minunăția” iar acum cu siguranță că acesta va fi îngropat la cimitirul săracilor, din cauza "isprăvii" ce tocmai a ieșit la iveală!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan