Marti, 21 Mai 2019

ALERTĂ!!! PROCURORUL DIICOT - GHIRDOVEANU ADRIAN NU A OPRIT LA SEMNALELE POLIȚIEI RUTIERE ȘI A FUGIT!!!

Un caz de o gravitate extremă a avut loc în dimineața zilei de miercuri – 13.02.2019, ora 08.13, pe raza localității Ulmi, când procurorul DIICOT – Ghirdoveanu Ilie Adrian nu a oprit la semnalele Poliției Rutiere în timp ce conducea bolidul personal, un AUDI A6, înmatriculat cu numărul DB-33-MPR, cu peste 100 de km/oră.

Surprins de o autospecială radar a Serviciului Poliției Rutiere Dâmbovița, conducând cu peste 100 de km/oră, în localitate, pe raza comunei Ulmi-DN71, procurorul DIICOT – Ghirdoveanu Ilie Adrian nu a oprit le semanlele făcute de agentul poliției rutiere – Spilcă Valeriu Marian, accelerad și mai tare limuzina de lux, pentru a i se pierde urma.

Surse bine informate, au declarat în exclusivitate pentru DambovitaNEWS, că echipajul de poliție a realizat de îndată cui aparține mașina - și cine se află la volan - și că ar fi plecat după bolidul condus de Ghirdoveanu, pe care l-ar fi găsit parcat la ceva distanță însă fără că nimeni să se afle la mașînă, fapt ce nu ne-a putut fi confirmat și dintr-o altă sursă.

Celor doi polițiști ce compuneau echipajul de la rutieră, li s-au înmuiat picioarele de frică când și-au dat seama de gravitatea situației, însă nu au avut curaj nici să șteargă sistemul de înregistrare al autospecialei de poliție, astfel că au găsit o ”cale de mijloc”, iar în condițiile în care lui Ghirdoveanu, pentru neoprirea la semnalele poliției rutiere, în mod normal, ar fi trebuit să i să rețină permisul pe loc, iar pentru depășirea vitezei legale cu peste 40 de km/oră să i se aplice o amendă cuprinsă între amendă între 1.305 şi 2.900 de lei, pe lângă şase puncte de penalizare.

Cu toate acestea, cei de la rutieră i-au aplicat doar AVERTISMENT lui Ghirdoveanu pentru cele descrise în procesul verbal, doar pentru că acesta este PROCUROR DIICOT, document ce a fost întocmit la ora 12.30, la mai bine de patru ore de la eveniment, timp în care cei doi polițiști de pe echipaj s-au tot sfătuit ce să facă, cu frică atât de pușcărie, dar și de procurorul Ghirdoveanu, cunoscut fiind faptul că acesta arestează oameni nevinovați.

Se pare că motivele care l-au determinat pe Ghirdoveanu să nu oprească la semnalele poliției rutiere, au fost atât faptul că acesta rula cu peste 100 de km/oră în localitate dar și  faptul că individul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Este imperios necesar, că I.P.J. Dâmbovița să declanșeze o anchetă față de acest caz, dar și să se deschidă un dosar penal pentru favorizarea infractorului!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan