Marti, 21 Mai 2019

DOMNULE RIZEA DE CE NU S-A TRAS ASUPRA LUI GHIRDOVEANU?! SUNTEȚI OBLIGAT SĂ RĂSPUNDEȚI OPINIEI PUBLICE PENTRU CĂ ACESTA NU ESTE MAI PRESUS DE LEGE

Cazul procurorului DIICOT – Ghirdoveanu Ilie Adrian, care în data de, miercuri 13.02.2018 nu a oprit la semnalele poliției rutiere a indignat opinia publică dâmbovițeană, mai ales din prisma faptului că în ultimele luni de zile, I.P.J. Dâmbovița a prezentat diverse cazuri, cu anumiți conducători auto ce nu au oprit la semnalele poliției rutiere și care au fost aspru sancționați, unii dintre ei fiind chiar reținuți, nu înainte de a se trage asupra mașinilor conduse de aceștia.

Dacă în județul Dâmbovița, ești un om de rând și nu oprești la semnalele poliției rutiere, imediat se pleacă în urmărirea ta și se trage asupra mașinii ca în vestul sălbatic, dar dacă ești procuror nu se întâmplă nimic, primești cel mult un avertisment, nici vorbă de amendă, reținerea permisului de conducere sau întocmirea vreunui dosar penal, iar la această situație de fapt s-a ajuns din cauza faptului că, de peste 15 ani de zile, ”jupânul” rutierei din Dâmbovița a fost ”rutieristul șef” Danil Zepiși, cel care acum... face... ce face!

Mai cu ceva timp în urmă, comisarul șef Rizea Răducu dădea ”indicații prețioase” celor din subordine cum să-i ”ocheasca”, în trafic, pe cei din presă, subliniind chiar că ”Ce mă, pe ăla de la DambovitaNEWS nu-l vede nimeni?!”, însă atunci când au trebuit să-l ”ocheasca” pe procurorul Ghirdoveanu Ilie Adrian, cei de la rutieră au avut orbul găinii și l-au ratat!!!

Șefii I.P.J. Dâmbovița, comisarul șef  Sorin Păun – șef al I.P.J. Dâmbovița și comisarul șef Denis Pîrvu – adjunct al inspectorului șef al I.P.J Dâmbovița pe linie publică și rutieră, polițiști extrem de onești și de verticali, trebuie să facă lumina în acest caz, începând de la verificarea inregistarilor video de pe autospeciala radar, a verficarii imaginilor video de la camerele publice sau private din zona în care s-a întâmplat evenimentul, dar să se facă verificări și cu privire la faptul, de ce echipajul de poliție care i-a făcut semnal de oprire lui Ghirdoveanu nu a plecat în urmărirea acestuia imediat și nu a tras asupra mașinii condusă de acesta, în condițiile în care în astfel de cazuri aceasta este procedura.

Trebuie să existe și un răspuns public și cu privire la cuantumul sancțiunii pecuniare aplicate, în condițiile în care procurorul Ilie Ghirdoveanu Adrian, în lipsa fiind,  a fost sancționat doar cu AVERTISMENT, când legea prevedea o amendă de 28 milioane de lei, dacă viteza de 94 de km/oră a fost cea reală și nu mult mai mare.

Cu siguranță că proba forte din acesta caz, este camera CNADNR de la Ulmi, cea care monitorizează rovinietele autoturismelor ce tranzitează DN 71, probă ce va fi decisivă pentru tragerea la răspundere a abuzivului procuror Ghirdoveanu Ilie Adrian.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan