Miercuri, 24 Aprilie 2019

DUPĂ O ÎNTRERUPERE DE 5 ANI DE ZILE ”ZIUA POLIȚIEI” A FOST SĂRBĂTORITĂ CU INVITAȚI LA TÂRGOVIȘTE – IMAGINI INEDITE

Odată cu schimbarea conducerii I.P.J Dâmbovița, au apărut și primele schimbări în bine ale modului de comunicare al poliției dâmbovițene, atitudinea extrem de transparentă a noului Inspector Șef al I.P.J. Dâmbovița – comisar șef Sorin Păun, fiind de bun augur și foarte apreciată de opinia publică și societatea civilă, evenimentul de azi - 25 martie 2019 când s-a sărbătorit ”Ziua Poliției” fiind elementul cel mai elocvent.

După o întrerupere de 5 ani, ”Ziua Poliției” a fost din nou sărbătorită – la Târgoviște – cu invitați, iar acest lucru a fost posibil prin faptul că mentalitatea veche - milițienească-  a dispărut devinitiv odată cu ”tragerea pe linie moartă” a comisarului șef Danil Zepiși – fost inspector șef al I.P.J. Dâmbovița, personaj sinistru ce a dat poliția acestui județ cu peste 30 de ani în urmă.

Din fericire, astăzi - 25.03.2019, noul șef al I.P.J. Dâmbovița – comisarul șef Sorin Păun a organizat un eveniment de excepție, ce va rămâne pentru multă vreme în mintea și sufletul polițiștilor dâmbovițeni.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan