Luni, 17 Iunie 2019

ALERTĂ!!! PRIMARUL COMUNEI GLODENI – GIGI CHIRAN ANUNȚĂ CĂ SE VA SINUCIDE! - VIDEO

Jale mare în comuna Glodeni, unde întreg satul stă cu sufletul la gură în urma declarației făcute de primarul localității Glodeni, domnul Gheorghe Chiran care a anunțat că se va sinucide!!!

Motivul declarației, destul de neobișnuite, pe care primarul Gigi Chiran a făcut-o astăzi, într-un cadru oficial, în timpul ședinței ordinare a Consiliului Local Brănești are că bază respingerea unui proiect de hotărâre de către consilierii locali de la Brănești, care au respins solicitarea primarului comunei Glodeni, ca satul Laculețe ce aparține teritorial-admistrativ de Comuna Glodeni să fie racordat la rețeaua de apă potabilă a comunei Brănești.

Disperat că nu găsește o soluție viabilă, pentru rezolvarea alimentării cu apă potabilă a satului Laculete, primarul localității Glodeni - Gigi Chiran a trecut la amenințări în plenul ședinței de Consiliu Local al Comunei Brănești, amenințând consilierii locali de la Brănești că dacă nu aprobă proiectul de hotărâre, va seziza Guvernul României, presa națională.... după care va intră în greva foamei, iar ulterior se va sinucide!!!!

Impasibili la amenințările proliferate de primarul comunei vecine, consilierii locali de la Brănești au respins proiectul de hotărâre, acum primarului Gigi Chiran nerămânându-i decât varianta ...harakiri!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan