Miercuri, 24 Aprilie 2019

LECȚIE DE PROFESIONALISM DATĂ DE S.V.S.U. GURA OCNIȚEI ȘI PRIMARUL COMUNEI RĂZVAD ÎN FAȚA CELOR DE LA I.S.U. DÂMBOVIȚA

Un apel de urgență la 112, anunța astăzi, 01.04.2019 - în jurul orelor 12.50 - un puternic incendiu în comună Răzvad, în apropierea primăriei din localitate, incendiu ce se pare că a fost provocat de un cetățean iresponsabil care, din neglijență, a aprins un foc în grădina proprie, la niciun metru de casa vecinilor săi, care s-a extins la garajul de pe proprietatea vecină, iar ulterior la casă.

Deși apelul la 112 a fost făcut la ora 12.50, autospecialele I.S.U. Dâmbovița au ajuns la locul incendiului la ora 13.06, după aproximativ 16 minute, timp în care incendiul a mistuit anexele gospodărești și acoperișul casei.

Spre rușinea pompierilor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița, care au sosit nepermis de târziu la fața locului, un echipaj format din doi pompieri voluntari, de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei Gura Ocniței, a sosit la locul incendiului cu aproximativ 5 minute înaintea celor de la I.S.U. Dâmbovița, pompieri care încasează bani grei de la stat, pentru activitatea pe care o desfășoară.

Înaintea celor de la I.S.U. a sosit și primarul localității Răzvad, domnul Emanuel Spătaru, edil ce a dat dovadă de un curaj extraordinar, mobilizând pe toți cei prezenți la fața locului și care s-a implicat personal în stingerea incendiului.

Din nefericire, astăzi s-a dovedit că I.S.U. Dâmbovița are mari carențe la capitolul mobilizare, doi voluntari ai unui serviciu de voluntariat, ce aparține de Primăria Gură Ocniței și un tânăr primar, dând o lecție de profesionalism celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan