Luni, 17 Iunie 2019

PESTE 30.000 DE OAMENI LA MITINGUL PSD DE LA TÂRGOVIȘTE! LIVIU DRAGNEA ”Vom continua indiferent de piedicile puse de aceşti securişti nemernici! Nu renunţ!"

Mitingul PSD desfăsurat astăzi, duminică – 19.05.2019, la Târgovişte, la care au participat peste 30.000 de oameni, a fost ultima mare acţiune de campanie a social-democraţilor, înainte de scrutinul din 26 mai, după ce, iniţial, s-a dorit şi un miting în Capitală, dar acesta a fost anulat.

Poliţia Locală Târgovişte a informat că, duminică, între orele 10.00 – 16.00, vor fi închise circulaţiei auto 14 străzi din municipiu, în contextul mitingului electoral al PSD, însă acestea au fost restricționate circulației doar până la ora 14.00.

Liviu Dragnea a făcut o baie de mulţime şi s-a lansat, de pe scenă, într-un atac la adresa preşedintelui Klaus Iohannis, acesta declarând "Vom continuă indiferent de piedicile puse de aceşti securişti nemernici! Nu renunţ!"

Prima care a vorbit pe scenă a fost Rovana Plumb, cea care deschide lista partidului la europarlamentare, discursul puternicului lider al PSD Dâmbovița fiind aclamat de zeci de mii de persoane.

Prin acțiunea de astăzi, de la Târgoviște, PSD Dâmbovița a arătat că este de o forță extraordinară, începând de la organizare și mobilizare și până la mesajul politic transmis!

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan