Miercuri, 27 Martie 2019

ȘI-A PUS AMANTUL MEMBRU ÎN COMISIA DE CONCURS PENTRU A PUTEA FRAUDA EXAMENUL!

Seria ilegalităților ce par a depăși orice limită continuă la Vulcana Pandele. Astfel, funcționara publică cu atribuții de secretar de comună, doamna Danciu Simona, devenită jurist la apelul de seară în cadrul Universității ”Spiru Haret” în urmă cu doi ani, când avea vârsta de 50 de ani, face demersuri pentru a frauda un examen.

În ciuda diplomei care atestă că a absolvit studii universitare, secretara care a fost delegată în această funcție până la organizarea concursului este semianalfabetă și de o prostie rară, fiind totodată mare ”iubitoare de frumos”. Faptul că a fost delegată pentru această funcție i se datorează unui alt semianalfabet, viceprimarul Boștinaru Marius, împreună punând la cale ”lovitura” vieții lor.

Ce s-au gândit oamenii?! Să completeze lunga listă a fărădelegilor din Primăria Vulcana Pandele cu una care să oripileze opinia publică. Astfel, prin adresa 3780/ 30.06.2014, aceștia au solicitat ANFP aprobarea organizării concursului pentru ocuparea funcției de secretar al comunei. 

"MANOLICĂ" - amantul perfect

Pentru a fi sigură de ”succes”, Danciu Simona a ”întins sforile” pentru ca amantul său, Ilie Emanuel, alintat ca Manolică, inginer urbanism în cadrul aceleiași instituții, să fie reprezentantul primăriei în comisia de concurs.

Este bine de știut că aceasta a ajuns în cadrul primăriei tot prin ”intervenții”, datorită fostului președinte al PSD Dâmbovița, Ion Stan, care l-a obligat pe fostul primar, Olteanu Constantin, să o angajeze, deși toată lumea știa că este semianalfabetă.

Mare amatoare de...”frumos”, domnița noastră s-a îndrăgostit nebunește de tânărul său coleg Emanuel pe care acum îl bagă la înaintare pentru a frauda concursul în urma căruia dumneaei să aibă asigurat un loc ”călduț”.

Auzind de aranjamentele plănuite, alți trei reprezentanți ai primăriei în comisia de concurs și în cea de soluționare a contestațiilor au solicitat în scris înlocuirea lor pentru că nu doresc să ia parte la astfel de fărădelegi. Aceștia sunt economiștii Sandu Paraschiva, Bărcun Marian și Mănoiu Nicoleta.

Acesta este un caz unic în țară, atât prin modalitatea prin care se încearcă fraudarea examenului, cât și prin tupeul pe care îl au semianalfabeții Boștinaru Marius (”Milogul”) și Danciu Simona într-o perioadă în care DNA face ravagii printre corupți.

Având în vedere aspectele prezentate, Dâmbovița NEWS a solicitat în scris reprezentanților ANFP să instaleze camere de luat vederi în sala în care se va susține examenul pentru ocuparea funcției de secretar al comunei Vulcana Pandele pentru ca materialele video să poată fi folosite ca probe la DNA împotriva lui Boștinaru Mihai și a Simonei Danciu.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan