Miercuri, 27 Martie 2019

INCENDIAR!!! SHOW TOTAL ÎN SEDIUL PNL DÂMBOVIȚA! GROZAVU, ACUZAT DE TULBURARE DE POSESIE!!! (VIDEO)

Astăzi, 20 august, la sediul PNL Dâmbovița, a avut loc o conferință de presă organizată de către fostul președinte al PNL Târgoviște, Gabriel Cristache, și Ciprian Iacob, fost președinte al PNL Pucioasa. 

Clădirea în care a avut loc conferința aparține fostului lider al organizației județene, Mihail Volintiru, care a dat ordin ca sediul să fie eliberat. În timpul discuțiilor, a descins și Gabriel Grozavu, vicepreședintele Consiliului Județean și om apropiat lui Adrian Țuțuianu. Acesta discuta liniștit cu secretarul general al organizației județene a PNL, domnul Șerban, într-una dintre încăperi fără să îi pese că se află pe o proprietate privată unde nu are dreptul să fie.

Gabriel Cristache l-a informat politicos că respectiva clădire nu mai aparține PNL și l-a rugat să părăsească incinta, în caz contrar putând fi acuzat de tulburare de posesie.

Deși chiar și domnul Șerban i-a confirmat acest lucru, inițial, Grozavu încerca să pară nepăsător. Cu toate acestea, se agita ca un leu în cușcă, iar până la urmă nu a mai suportat tensiunea și a plecat cu coada între picioare de teamă că va fi luat la întrebări de polițiști.

Omul lui Țuțuianu a fost pus într-o postură foarte proastă, ajungând să fie dat afară ca un câine din clădirea deținută de către Mihail Volintiru. 

DâmbovițaNEWS vă prezintă un material video incendiar în care puteți vedea că Gabriel Grozavu nici ca actor nu ar fi prea priceput...darămite ca politician...

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan