Marti, 20 Noiembrie 2018

AMBASADORUL BOSNIEI ȘI HERȚEGOVINEI ÎN ROMÂNIA, ÎN VIZITĂ DE LUCRU LA UNIVERSITATEA VALAHIA DIN TÂRGOVIȘTE

Excelența Sa, Mile VASIC, Ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România s-a aflat miercuri, 22 martie 2017, într-o vizită oficială la Universitatea ”Valahia” din Târgoviște.

În cadrul discuțiilor, Laura Gorghiu, prorector responsabil de învățământ și asigurarea calității, a descris procesul educațional și de formare a studenților. Prorectorul responsabil de cercetarea științifică, Gabriela Teodorescu, a prezentat activitatea și perspectivele din domeniul cercetării și inovării, subliniind beneficiile obținute prin implementarea proiectelor de acest gen, mai ales că universitatea dispune de un institut de cercetare ultramodern, cu specialiști de înaltă calificare.

Rectorul Universității ”Valahia”, Călin D. Oros, a exprimat disponibilitatea universității de a colabora cu universități din Bosnia și Herțegovina, inclusiv în cadrul programului Erasmus+ pentru mobilități. De asemenea, a evidențiat oportunitatea încheierii unor parteneriate în sfera cercetării, mai ales că Bosnia și Herțegovina este eligibilă în Programul Orizont 2020, program de cercetare și inovare derulat de Uniunea Europeană.

Excelența Sa a apreciat calitatea colectivului academic și a arătat admirația față de baza materială a universității târgoviștene, exprimându-și, totodată, dorința de a intermedia contacte între Universitatea ”Valahia” și universitățile din Bosnia și Herțegovina.

După această întrevedere, ambasadorul Bosniei şi Herţegovinei a vizitat clădirile din Campusul universitar, Institutul de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară și căminele studențești.

 

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan