Marti, 21 Mai 2019

Jaf la un magazin de electronice şi electrocasnice din Târgovişte, cu un prejudiciu uriaş care a durat fix 60 de secunde

Un mare magazin de electronice şi electrocasnice din Târgovişte din Târgovişte a fost jefuit în noaptea de 3 spre 4 decembrie. Potrivit oamenilor legii, jaful s-a dat la ora 6 dimineaţa, cu puţin timp înainte ca angajaţii să vină la serviciu. Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit că ar fi vorba de patru indivizi mascaţi, care au intrat în parcarea magazinului cu o maşină. Înarmaţi cu o rangă, hoţii au intrat fără prea mare greutate în magazin, de unde au luat zeci de telefoane mobile de ultimă generaţie. Jaful a durat doar un minut.   

Alarma a fost dată de agenţii de la firma de pază care monitoriza obiectivul. Imediat zona a fost împânzită de poliţişti.    

Magazinul este dotat cu sistem de alarmă şi de supraveghere video, iar anchetatorii încearcă acum să găsească anumite piste care să îi conducă înspre făptaşi.   

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unor persoane bănuite de furtul unor bunuri din incinta unei societăţi comerciale de pe rază locallităţii Târgovişte, fapta comisă în cursul nopţii de 3 spre 4 decembrie. De asemenea, activităţile poliţiştilor se concentrează şi pe linia recuperării prejudiciului. 

Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, actionandu-se pe cercul de suspecţi, în vederea documentării activităţii infracţionale şi respectiv tragerii la răspundere penală a autorilor”, arată IPJ Dâmboviţa.   

Ancheta a fost preluată acum de către un procuror de la Parchetul din Târgovişte.   Prejudiciul este estimat la peste 100.000 euro.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan