Miercuri, 27 Martie 2019

VĂCĂREȘTI – BUNGETU! HOȚI PRINȘI ÎN FLAGRANT! S-AU TRAS FOCURI DE ARMĂ! ÎN LOCALITATE SE FAC AMPLE CĂUTĂRI PENTRU PRINDEREA CELUI CARE A SCĂPAT!

Jaf în plină noapte la o locuință din Bungetu-Văcărești, casă al cărei proprietar decedase de curând iar de gospodărie se ocupa doar soția celui decedat, persoană care nu locuia efectiv în acea casă, locuința fiind practic în grijă unui vecin.

În jurul orelor 02.00, bărbatul ce avea în grijă gospodăria vecinului decedat a auzit zgomote suspecte ce proveneau de la casă învecinată, fapt ce l-a determinat pe acesta să sune la 112 și să anunțe poliția.

Sosiți la fața locului, polițiștii au surprins în flagrant două persoane ce intraseră prin efracție în respectiva locuința, însă în ciuda acestui fapt oamenii legii au reușit să prindă doar unul din hoți, cel de al doilea reușind să fugă în ciuda focurilor de avertisment trase în plan vertical.

Hoțul încătușat se numește  Nicolae Niță, are 44 de ani și este din Văcărești, acesta fiind un recidivist ce acum are un nou dosar pentru săvărșirea infracțiunii de furt calificat. Oamenii legii l-au identificat și pe hoțul fugar, însă acesta se sustrage cercetărilor.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan