Marti, 20 Noiembrie 2018

Tânăr venit în vizită la un patron pentru a cere muncă, găsit înecat în heleşteul din fundul curţii

Moarte în chinuri pentru un bărbat de 32 de ani din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale. Acesta s-a înecat în heleşteul unui patron din localitate după ce i s-a făcut rău. 

Medicii l-au resuscitat, însă nu l-au putut readuce la viaţă.   Proprietarul heleşteului povesteşte că tânărul de 32 de ani venise la el să caute de lucru cu ziua. La un moment dat acesta a spus că se duce în fundul curţii acolo unde se află lacul, dar i s-a făcut rău şi a căzut în apă. Se pare că acesta suferea de epilepsie. 

Nimeni nu a fost prin preajmă să îl poată salva în acele secunde.   “L-au găsit doi vecini de lângă mine. Nu era la pescuit. Îl cunosc, a fost la o vecină la muncă şi m-a întrebat şi pe mine dacă aş avea ceva de muncă pentru el. I-am spus că nu ştiu dacă este în stare. L-am dus la toaletă şi după aceea vecinii l-au găsit în apă”, ne-a spus proprietarul heleşteului în care a murit bărbatul.   

Când au observat lipsa victimei, mai mulţi localnici s-au dus după el, dar era prea târziu.   “Îl cunoşteam. E un băiat de aici din sat. Am înţeles că pompierii l-au scos de acolo. L-au resuscitat dar era de ceva timp în apă”, spune un localnic.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan