Luni, 10 Decembrie 2018

LA RÂU ALB, DE SFÂNTUL PANTELIMON, ZIUA COMUNEI SĂRBĂTORITĂ CU MARE BUCURIE

Astăzi, joi 27 iulie 2017, de Sfântul Pantelimon, Sfânt - sărbătorit de Biserica Ortodoxă în fiecare an la 27 iulie - ce şi-a câştigat renumele de „doctorul fără de arginţi“ după ce a făcut minuni, vindecând pe gratis numeroşi bolnavi, la Râu Alb se desfăşoară ziua comunei. 

Deşi cu un buget redus, Cătălin Preda, primarul localităţii Rău Alb a reuşit să organizeze un eveniment de excepţie, aşteptat mai ales la tinerii din comună, care au participat la o întrecere sportivă de fotbal. 

Apriga competiţie s-a desfăşurat între mai multe echipe din localitate dar şi din comună vecină, Bărbuleţu, finala desfăşurată fiind una extrem de disputată în care echipa locală "Haiducii Râu Alb" a învins, după prelungiri cu scorul de 3-2, pe rivalii de la Bărbuleţu, ce au concurat sub denumirea de "Fulgerul Bărbuleţu". 

Câştigătorii competiţiei au primit o frumoasă cupă precum şi o diplomă, finaliştilor acordându-se de asemeni o diplomă pentru locul doi obţinut, iar toţi participanţii au primit câte o bere rece din partea organizatorilor. 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Fapt divers

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan