Marti, 19 Februarie 2019

”PENTRU CĂ POLIȚIA DÂMBOVIȚA NU ȘI-A FACUT DATORIA AM FOST NEVOITĂ SA FUG DIN ȚARĂ” DECLARAȚIE HALUCINANTĂ A UNEI FRUMOASE FEMEI CE A FOST SOȚIA CRIMINALULUI DE LA TITU

Mihaela, fosta soție a militarului care și-a ucis, ieri, soția într-un coafor din Titu, spune că bărbatul era violent și avea patima alcoolului.  Femeia spune că a fugit din țară pentru a fi în siguranță pentru că era terorizată și amenințată permanent.

Până la urmă  a reușit să divorțeze, în baza unor certificate medico-legale care atestau că este victima violenței, dar mai primea mesaje amenințătoare de la fostul soț. Spune că a fost de nenumărate ori la poliție, în urma bătăilor pe care le primea, dar nu au fost luate măsuri concrete.

Faptele povestite de tânără sunt din urmă cu aproximativ 6 ani: „Mă chemau la secție, dădeam o declarație și atât. O să îi punem în vedere, ziceau. A doua oară făcea mai rău. Am fost de nenumărate ori la poliție, dar nu s-au luat măsuri. Oricum eram foarte speriată și nu am știut să păstrez copii după declarații. … A venit cu toporul la ușă împreună cu fratele său. A vrut să mă omoare” spune fosta soție, în condițiile în care autoritățile nu recunosc că ar fi fost depuse plângeri împotriva acestuia.

"Cred ca fata a depus plângere, fiind supusă aceluiași tratament. Mă așteptam ca fata să cedeze și să plece pe drumul ei. Mă așteptam ca el să reacționeze cum a reacționat și cu mine: să mă urmărească și să mă amenințe. Eu sunt în viața doar pentru că am fugit din țară", mai spune femeia.

Familia tinerei ucise spune că și aceasta ar fi depus plângeri, în timp ce Inspectortatul de Poliție Județean Dâmbovița infirmă acest lucru, comunicand ca “Referitor la informațiile apărute în spațiul public, facem următoarele precizări: Tânăra decedată nu  a depus nicio plângere, nu a sesizat Poliția prin nicio modalitate cu privire la posibile agresiuni comise de concubinul său. În anul 2011, la Poliția Orașului Titu a fost înregistrat un dosar penal pe numele celui în cauză, pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și distrugere. S-au efectuat cercetări, părțile s-au împăcat. S-a dispus neînceperea urmăririi penale. Activitățile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea și coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

Social

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan