Duminica, 19 Mai 2019

Zeci de permise de conducere reținute într-o singură zi în Dâmbovița

Agenții rutieri, cu ochii și legea pe șoferii care încalcă regulile de circulație. Într-o singură zi, în urma acțiunilor specifice întreprinse pe drumurile dâmbovițene, au fost reținute 61 de permise de circulație.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgovişte au desfăşurat o acţiune pe raza de competență pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente de circulaţie, în urma cărora au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare  de 22.620 de lei. În urma acestor acțiuni au fost reținute 23 de permise de conducere.

De asemenea, în aceeași zi, polițiști dâmbovițeni au organizat 8 acțiuni punctuale și s-a intervenit la 28 de evenimente, dintre care 21 au fost sesizate prin 112. Pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 472 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 96.357 de lei. Pe drumurile județului au fost reținute 38 permise de conducere și au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Atenție, șoferi: activităţile se desfășoară aproape zilnic împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan