Marti, 21 Mai 2019

CÂINI SALVAȚI DE LA MOARTE LA FIENI! CONTRACTUL ILEGAL ÎNCHEIAT DE TĂTULESCU A FOST ANULAT!

Lovitură dură primită de administrația publică locală de la Fieni, din partea Tribunalului Dâmbovița, care în data de 31.05.2018 a anulat Contractul de prestări servicii gestionare câini fără stăpân în Orașul Fieni, cu nr. 6612/07.06.2017, încheiat între U.A.T. Fieni și CMVI Herescu Emilia.

Judecătorii de laTribunalul Dâmbovița au constatat ilegalitatea contractului sus menționat, constatând că acesta a fost încheiat în condiții ilegale de către primarul PSD-ist Iulian Tatulescu, care se pare că nu este la prima ilegalitate de acest fel.

Prin decizia Tribunalului Dâmbovița, viețile câinilor de la Fieni au fost salvate, din acest moment afacerea ilegală încheiată între U.A.T. Fieni și CMVI luând sfârșit, astfel că scurgerea a sute de milioane din bugetul local către această firmă privată s-a terminat, iar câinii de la Fieni nu vor mai fi luați cu japca de pe străzi și omorâți în chinuri groaznice.

Este de salutat lupta pe care Federația pentru Protecția Animalelor și Mediului, a dus-o cu administrația publică de la Fieni, mai ales că prin sentința obținută s-au dovedit ca fiind reale, acuzele pe care această entitate le aducea primarului Iulian Tatulescu.

Încet, dar sigur, se observă că lucrurile nu sunt chiar atât de "roz" la Fieni și că actualul primar al Fieniului duce orașul într-o direcție greșită!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan