Marti, 21 Mai 2019

ADRIAN BÎRDEȘ - UN TÂNĂR DE 17 ANI - A PROVOCAT UN GRAV ACCIDENT DE CIRCULAȚIE CU MAȘINA FURATĂ DE LA BUNICUL SĂU

Adrian Birdes, un tânăr de 17 ani din Târgoviște a provocat, duminică dimineaţă, un accident în zona localităţii Crăciuneşti - Cobia, întrând cu maşina într-un autobuz fără pasageri, staţionat pe marginea drumului.

Tânărul Adrian Birdes, elev al Liceului Tehnologic "Voievodul Mircea", sportiv în cadrul CSS Tragoviste - Secția lupte, fără să posede permis de conducere, băut fiind, a sustras mașina bunicului său, Bîrdes Marin, fost lucrător în cadrul Ministerului Apărării Naționale, în noaptea zilei de sâmbătă spre duminică și a plecat într-o cursă nebună prin Cobia, împreună cu un amic al său.

Fiind în stare de ebrietate și datorită vitezei excesive acesta a pierdut controlul asupra volanului și a intrat într-un autobuz staționat pe marginea drumului, distrugând aproape în totalitate mașina, rănindu-se destul de tare atât el cât și pasagerul din dreapta.

Din informațiile obținute de DambovitaNEWS, se pare că băiatul în ultima vreme a avea un anturaj destul de dubios, cu toate că acesta a fost cresut bine de către bunicii săi din partea tatălui, la Cobia, bunicul său fiind fost lucrător în cadrul armatei iar bunica profesoară.

Acum din păcate, tânărul Adrian Bîrdes este cercetat pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducere fără permis, vătămare corporală și furt în scop de folosință!

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan