Marti, 23 Aprilie 2019

DARIA GHIBANU - LIDERUL DE NECONTESTAT AL PROMOȚIEI 2018 DE LA ÎNVĂȚĂMÂNTUL GIMNAZIAL AL COLEGIULUI NAȚIONAL "IENĂCHIȚĂ VĂCĂRESCU" TÂRGOVIȘTE

Cu nota 9.92, obținută la Evaluarea Națională, Daria Ghibanu s-a clasat pe locul 4 la nivel județean și pe primul loc în cadrul Colegiului Național "Ienăchiță Văcărescu", fiind liderul de necontestat al promoției 2018, de la învățământul gimnazial al prestigioasei unități de învățământ, în condițiile în care, urmatoarea medie obținută de un elev al C.N. "Ienăchiță Văcărescu" a fost 9.80, aceasta fiind a 19-a la nivel județean, deci o diferența de 15 locuri între Daria Ghibanu și următorul elev al colegiului, în clasamentul pe județul Dâmbovița.

Elev de excepție, Daria Ghibanu a absolvit clasa a 8-a cu media generală 10, obținând la evaluarea națională, nota 10 la matematică și 9.85 la română, având media generală 9.92, rezultat de excepție ce o situează pe primul loc în clasamentul Colegiului Național "Ienăchiță Văcărescu".

Daria Ghibanu este fiica Preotului Dr. Ionuţ Ghibanu-vicar eparhial, în cadrul Arhiepiscopiei Târgoviște, om de o inteligență și o cultură de excepție, rezultatul obținut de Daria, dovedind încă o dată că ..."așchia nu sare departe de trunchi".

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan