Luni, 17 Iunie 2019

BĂTAIE CA ÎN FILME – LA VULCANA PANDELE – ÎNTRE UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI ȘI UN LIDER PSD! S-AU DAT LOVITURI CA LA K1 DAR S-A SCOS ȘI CUȚITUL!

O bătaie ca în filme a avut loc aseară la Vulcana Pandele, în jurul orelor 22.00, în apropierea primăriei din localitate, protagoniști fiind un angajat al Primăriei Vulcana Pandele, om de încredere al primarului Vasile Ciulama și un lider PSD, poreclit Păsărilă.

Scandalul a pornit de la faptul că, angajatul primăriei în vârstă de 47 de ani, în stare de ebrietate fiind, a sărit să îl lovească pe liderul PSD în vârstă de 64 de ani, însă fără succes din păcate pentru el, Păsărilă  făcându-l Knockout pe acesta în câteva clipe.

Deși a căzut lat la pământ, ca urmare a loviturilor primite și a zăcut întins circa 7-8 minute, în momentul în care și-a revenit, angajatul primăriei a scos cuțitul, însă intervenția celor prezenți a făcut ca în cele din urmă conflictul să fie aplanat. 

Din păcate, la Vulcana Pandele, violențele se țin lanț și asta sub ochii nepăsători ai primarului Vasile Ciulama, care are un rol important în scăderea siguranței cetățeanului în această comună, lucru care nu este chiar așa întâmplător, chiar primarul Vasile Ciulama fiind inculpat în două dosare penale pentru fapte cu violență.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan