Miercuri, 27 Martie 2019

VEZI CARE SUNT POLIȚIȘTII CARE AU DESCHIS FOCUL ASUPRA RECIDIVISTULUI URMĂRIT DE POLIȚIA RUTIERĂ!

George Neacșu

George Neacșu și Gheorghe Damian Ștefan sunt agenții de poliție, din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Târgoviște, care în această seară l-au oprit în trafic pe recidivistul Diaconu Raul Valentin, în vârstă de 34 de ani, de fel din Dragomirești, individ ce inițial a oprit la semnalul echipajului de poliție insă a fugit în timpul verificărilor.

Aflat la volanul autospecialei de poliție, agentul George Neacșu a observat că șoferul oprit în trafic demarează în trombă, fapt pentru care împreună cu colegul său Gheorghe Damian au plecat în urmărirea autoturismului condus de periculosul individ.

Păun Octavian Florin

S-au cerut intăriri prin stație, în zonă venind mai multe echipaje de poliție, dar cel care a tras, cele 5 focuri de armă,  asupra autovehiculului condus de Diaconu Raul Valentin a fost agentul de poliție Gheorghe Damian Ștefan.

În acest moment cercetările sunt conduse de ofițerul de poliție Păun Octavian Florin, acesta fiind cel care coordonează la această ora cercetările la fața locului, respectiv zona în care recidivistul a abandonat autoturismul.

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan