Luni, 20 Mai 2019

OPORTUNITĂȚILE DE INVESTIȚII DIN JUDEȚ, DEZBĂTUTE CU POLITICIENI ȘI REPREZENTANȚI AI OAMENILOR DE AFACERI

Astăzi, 23 aprilie, la Centrul Internațional de Conferințe al Universității ”Valahia” din Târgoviște a avut loc dezbaterea ”Parteneri pentru Dezvoltare”, organizată de Curierul Național și Uniunea Industriașilor din România.

Evenimentul aflat la a șaptea ediție a avut ca temă ”Identificarea oportunităților de afaceri și investiții”, fiind prezenți reprezentanți ai administrației județene și locale, ai instituțiilor deconcentrate, primari etc. Prezenți la eveniment au fost și reprezentanții asociațiilor oamenilor de afaceri din Ialomița, Argeș, Brăila, Dâmbovița și Italia. Subiectele discuțiilor au fost valorificarea potențialului turistic, infrastructura județului, oportunitățile de afaceri în sectorul agricol, alimentar, în industria textilă, energie, exploatarea deșeurilor sau în sănătate, dezvoltarea parcurilor industriale și altele.

Mulți dintre cei care au fost în sală și-au manifestat interesul pentru subiectele puse în discuție. Nu putem spune același lucru despre oamenii de afaceri care nu au fost prezenți, aspect criticat de către Adrian Țuțuianu și de către prefectul Ioan Marinescu.

Un interes deosebit l-au arătat unii primari care chiar își luau notițe în timpul discuțiilor.

În cadrul dezbaterilor, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, și primarul interimar al municipiului Târgoviște, Cristian Stan, au prezentat proiectele de investiții aflate în derulare, primind și sugestii pe parcursul discuțiilor referitoare mai ales la potențialul turistic al zonei și la mitul Dracula care nu este exploatat corespunzător potențialului.

Secretarul general al UGIR, Ștefan Rădeanu, a propus înființarea unui centru de afaceri pentru a pune în evidență oportunitățile pentru județul Dâmbovița, însă probabil că nu vom vedea acest lucru într-un viitor apropiat.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan