Marti, 21 Mai 2019

LUMINIŢA PREDA, UN INSPECTOR ŞCOLAR GENERAL IUBIT ŞI RESPECTAT!(GALERIE FOTO)

Ieri, 15 mai, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, a făcut o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, vizită în cadrul căreia a vizitat şcoala de la Conţeşti, a fost la inaugurarea grădiniţei de la Răzvad şi s-a întâlnit cu reprezentanţii sistemului educaţional.

Astfel, sala mare de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte a fost plină, venind profesori din toate colţurile judeţului pentru a se întâlni cu ministrul şi a-i spune nemulţumirile, dar şi din respect pentru inspectorul şcolar general din cadrul ISJ Dâmboviţa, Luminiţa Preda.

Lăsând politicul deoparte fără a-l implica în ceea ce înseamnă administraţie, aceasta a stârnit respectul şi admiraţia colegilor şi subalternilor săi care au umplut sala ca urmare a unei simple rugăminţi din partea Luminiţei Preda.

Astfel, în ciuda gurilor rele care vorbesc pe la colţuri, inspectorul şcolar general a demonstrat o capacitate organizatorică extraordinară bazată pe respectul pe care îl au oamenii faţă de ea, nu pe baza ordinelor politice care se dau, de obicei, cu astfel de ocazii pentru a face impresie bună.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan