Luni, 20 Mai 2019

MANAGERUL SPITALULUI DIN TÂRGOVIȘTE ȚINE NEREGULILE DEPARTE DE OCHII PRESEI!!! (VIDEO)

În urma unor anchete jurnalistice din presa centrală prin care se arăta că bolnavii din secția ATI sunt legați de paturi cu propriile pijamale, la spitalul din Târgoviște a izbucnit un adevărat scandal. În plus, însuși ministrul Sănătății a dat ordin ca D.S.P. Dâmbovița să pornească o anchetă serioasă cu privire la cazurile semnalate. 

Prima măsură a managerului spitalului, dr. Radu Petrescu, pentru rezolvarea acestor probleme a fost interzicerea accesului presei în spital, în ciuda faptului că, în cadrul unei conferințe de presă recente, acesta spunea că nu a dat și nu va da un asemenea ordin. 

Jurnaliștii sunt ținuți în afara unități spitalicești de către agenții de pază care mărturisesc sincer că managerul spitalului nu mai permite accesul presei.

Se pare că echipa din conducerea acestei unități se teme că și alte nereguli vor fi descoperite și dorește să țină mizeria departe de ochii publicului, deși cu toții știm care sunt "serviciile" oferite în acest spital. Un motiv care este posibil să-l fi îngrozit pe dr. Radu Petrescu este acela că, după apariția cazului din secția ATI în presă, mai mulți foști sau actuali pacienți fac acuzații grave la adresa medicilor.

Suntem curioși care vor fi concluziile reprezentanților D.S.P. Dâmbovița care desfășoară această anchetă și dacă se vor lua măsurile de rigoare pentru ca pacienții să nu mai fie bătaia de joc a medicilor pentru simplul fapt că au ghinionul să aibă nevoie de serviciile lor. 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan