Marti, 21 Mai 2019

“LEOAICA” MARIA PĂTRĂSCIOIU, “ASASINATĂ” CU SÂNGE RECE DE PSD!

“Crimă” abominabilă la Primăria Vulcana Pandele! “Leoaica” Maria Pătrăscioiu, având până ieri funcția de secretară a comunei, a fost “asasinată” cu sânge rece de către PSD.

Astfel, în ședința Consiliului Local ce a avut loc în data de 12.06.2014, ședință în cadrul căreia a fost constatată încetarea de drept a mandatului de viceprimar al lui Scîrtoaje Nicolae și s-a ales noul viceprimar în persoana lui Boștinaru Marius, Maria Pătrascioiu s-a făcut preș în fața lui Adrian Țuțuianu și a găștii sale, încălcând toate normele legale și morale pentru ca reprezentantul PSD să fie ales viceprimar.

Cu toate acestea, “leoaica” a fost dată afară din funcția de secretară a comunei în data de 16.06.2014 din dispoziția noului viceprimar care are atribuții de primar, acesta făcând formalitățile necesare pentru a-i fi încetat raportul de serviciu pentru că îndeplinea toate condițiile legale pentru a fi pensionată încă de la data de 1.06.2014.

Astfel, speranța Mariei Pătrăscioiu de a-și păstra funcția a fost spulberată de către PSD-istul aflat la conducerea comunei și pentru care ea s-a făcut luntre și punte pentru ca acesta să fie ales viceprimar.

Proverbul “Pe cine nu lași să moară nu te lasă să trăiești!” se potrivește perfect scenariului de la Vulcana Pandele. 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan