Duminica, 19 Mai 2019

AGENTUL PRINCIPAL GABRIEL BĂCANU, TÂLHAR LA DRUMUL MARE!

Fapt extrem de grav astăzi, la Titu, unde agentul principal Gabriel Băcanu din cadrul Poliţiei Rutiere Titu, un apropiat al fostului inspector şef al IPJ Dâmboviţa, Marian Gălbenuş, s-a comportat exact ca un tâlhar, oprind un autoturism în trafic fără a se prezenta, fără a comunica motivul opririi şi completând in fals un proces verbal de contravenție.

După ce şoferul semnează procesul verbal de primire, agentul Băcanu comite un gest incredibil de natură penală, completând documentul cu date despre împrejurarea în care a fost aplicată sancţiunea, nu în zona cu obiecţiuni unde ar fi fost permis acest lucru.

Mai mult, acesta încearcă o înşelăciune pe faţă, justificând completarea ulterioară a procesului verbal prin faptul că şoferul nu i-ar fi înmânat iniţial certificatul de înmatriculare al autoturismului, aspect fals, deoarece în cazul în care nu i s-ar fi înmânat documentul, acest lucru trebuia să fie menţionat în procesul verbal, fiind o altă contravenţie. 

În plus, dacă numărul de înmatriculare al maşinii nu este trecut până la momentul în care şoferul semnează, procesul verbal este lovit de nulitate absolută. Probabil că agentul este obişnuit cu şoferii de etnie romă din comuna Româneşti care îi oferă frecvent şpagă pentru a trece cu vederea anumite încălcări ale legii şi aştepta acest lucru şi acum... 

Un alt aspect pe care puteţi să îl observaţi şi pe copia procesului verbal este faptul că acest individ este total neglijent la locul de muncă, să nu spunem analfabet, netrecând cele două puncte de penalizare, care se acordă pentru nepurtarea centurii de siguranță, lucru care  duce la nulitatea relativa a procesului verbal.

Astfel, în afară de cele două fapte administrative, agentul Băcanu se face vinovat şi de o faptă penală şi anume de abuz în serviciu.  Faţă de acest individ, IPJ Dâmboviţa trebuie să deschidă urgent o anchetă şi să dispună măsurile legale. 

Aşteptăm reacţia inspectorului şef al IPJ Dâmboviţa, Danil Zepişi, cu privire la uscătura din cadrul instituţiei pe care o conduce.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan