Marti, 23 Aprilie 2019

EXCLUSIVITATE!!! FLORIN RĂDULESCU, SĂLTAT DE BRIGADA DE COMBATERE A CRIMEI ORGANIZATE!

În cursul zilei de ieri, 3 iulie, locuințele din București și Târgoviște ale miliardarului Anton Rădulescu, persoană apropiată lui Adrian Țuțuianu, au fost percheziționate de către lucrători ai Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate București. Fiul său, Florin Rădulescu, a fost dus cu mandat de aducere la sediul DIICOT București pentru audieri. 

Acțiunea are legătură cu perchezițiile care au fost făcute ieri la Vulcana Pandele, la locuințele membrului PSD, Savu Alexandru, poreclit “Nas” și Rada Leonard, persoane cu care acesta avea legături strânse.

Florin Rădulescu este vizat într-o anchetă desfășurată de către DIICOT, fiind suspectat că, în perioada 2011-2013, a făcut parte dintr-un grup organizat specializat în infracțiuni informatice.

Totul a început în anul 2011, când compania Tarom a depus plângere penală privind faptul că sute de bilete de avion au fost achiziționate ilegal, firma fiind ținta unor atacuri informatice prin cumpărarea de bilete în sistem online, plătite cu carduri ale căror titulari nu au autorizat plata. Atunci, s-a început urmărirea penală “in rem” (cu privire la fapta penală constatată).

Schema infracțională a fost pusă la cale de către capul rețelei, Savu Alexandru, membru PSD  Vulcana Pandele, care coordona întreaga activitate din Marea Britanie. Prin diverse metode, acesta a reușit să obțină date de identificare ale posesorilor mai multor carduri. Folosindu-se de acestea, cumpăra bilete de avion online, fără acordul posesorilor conturilor respective.

Florin Rădulescu și Rada Leonard, ambii audiati ieri si plasati sub control judicar neavand voie să părăseasca țara, racolau clienți dintre apropiații lor din România și le vindeau cu prețuri mai mici, biletele de avion cumpărate prin frauda. Zeci de bilete au fost folosite și în interesul personal al membrilor grupului infracțional care era format din mai multe persoane.

În anul 2014, lațul s-a strâns în jurul infractorilor . Astfel, în data de 27.06.2014, s-a început urmărirea penală împotriva lor pentru infracțiuni informatice.

"NAS" - capul rețelei infracționale

Până în acest moment, nu există informații conform cărora capul rețelei, Savu Alexandru ar fi fost reținut, fiind se pare încă în Marea Britanie.

Toate aceste evenimente au loc după ce DâmbovițaNEWS și-a informat cititorii cu privire la faptul că Florin Rădulescu, odrasla miliardarului Anton Rădulescu, s-a implicat în diverse afaceri dubioase, cămătării și altele, iubind viața luxoasă din capitală cu care cheltuia sume impresionate. În ciuda faptului că tatăl său este un prosper om de afaceri,  nu s-a implicat în viața fiului, lăsându-l să-și rezolve problemele singur.

 

Adaugă comentariu

Codul de securitate
Actualizează

INSTANTLY AGELESS, Cafea gano, ganoderma, Produse Life care, Krauter, vivasan